Referenties

“Suus is warme vrouw en heeft een prettige positieve energie. Ze is intuïtief sterk waardoor ze telkens in staat is geweest mij te raken waardoor ik inzicht kreeg, kon rouwen en durfde te leren vertrouwen. Sessies vulden zich vanzelfsprekend op een prettige én professionele wijze. Er is geen oordeel.
Vanuit mijn behoefte hebben we de verschillende thema’s veelal via lichaamsgerichte oefeningen behandelend. De sessies samen met Suus hebben me meer en verder gebracht dan ik heb gehoopt. Ik voel weer en meer dan ik ooit heb gedaan. Dit geeft me energie, ruimte en vertrouwen in het nu.
Suus is een hele prettige en kundige vrouw die je zeker verder kan brengen in jouw proces.”
Ingrid

“Ik heb de begeleiding van jou als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment (aan de telefoon al) voelde ik een klik en ook in de Boshut voelde ik me altijd enorm op mijn gemak. Een zeer rustgevende omgeving, midden in de stad. Aan het innerlijke gevoel moest ik erg wennen, hiervoor was ik misschien te nuchter, maar ook hierbij heb ik me altijd prettig gevoeld. Jouw begeleiding heeft me vooral aan beter zelfbeeld opgeleverd en geleerd dat onzekerheid niet altijd een zwakte is. Ik ben wat dichter bij mezelf gekomen en het heeft me zeker opgeleverd dat ik de stap heb durven nemen om qua werkzaamheden en baan voor wat anders te gaan.”

Stefan

“Suus weet met haar gedrevenheid, kalmte, humor en professionele houding exact de vinger op de zere plek te leggen. We hebben samen verschillende onderwerpen aangepakt waarop ze altijd met een gepaste aanpak komt en mij de juiste inzichten heeft gegeven. Ik ben inmiddels veel meer in contact met mijzelf en mijn proces!”

Hanneke

“Suus is een vrouw die staat voor passie, warmte, gedrevenheid, leiderschap, professionaliteit, vertrouwen, positieve energie en oprechtheid. Als coach zal zij je volledig ondersteunen met haar kennis, inzichten en hart. Op deze manier weet zij mensen de positieve kant in te buigen. Ik heb veel van haar geleerd als coach en zeker ook als mens!”

Bernadette

“Mee gaan met jezelf.

Altijd denken over wat ik moet doen en dan alsnog twijfelen of ik het goed doe. Wetende dat het zo niet werkt, wetende dat het ergens vandaan komt, maar gewoon door blijven gaan.

Bij Suus heb ik geleerd te voelen en te luisteren naar wat ik wil. Het is een mooi proces waarmee ik nu open sta in mijn eigen leven.”

Loes

“Laat ik beginnen met het feit dat ik vanaf de start een heel fijn en goed gevoel had bij de sessies en met jou als persoon. Deze combinatie is voor mij de basis en erg belangrijk om persoonlijke zaken sowieso bespreekbaar te kunnen maken.

Alle onderwerpen hebben we besproken, behandeld en veel aandacht aan gegeven. In mijn dagelijkse leven heb ik hier heel veel profijt van, omdat de sessies echt verandering brengen voor nu en in de toekomst. Voor mij heeft het zeer positief uitgewerkt. Dank Suus.”

Rayan